skip to Main Content
Menu

Personal Training

Sporten met een personal trainer? Dat betekent alle aandacht voor jou. Met School of Vitality werk je resultaatgericht aan jouw persoonlijke sportdoelen.

Heb je een specifieke wens? Zoals afvallen, spiermassa opbouwen, je conditie verbeteren of een blessure verhelpen? Kies dan voor personal training. Onder begeleiding van een ervaren personal trainer haal je het beste uit jezelf. Daarmee is personal training dé trainingsvorm waarmee je het snelt resultaat boekt.

Persoonlijk trainingsschema

Op basis van wat je wilt bereiken, stellen we een trainingsschema op met op maat gemaakte trainingen. We zorgen voor afwisselende, uitdagende trainingen. Zodat trainen niet alleen effectief maar zeker ook leuk is.

Van push-ups en burpees tot boksen en trainen met gewichten: we halen allerlei trainingsvormen uit de kast. Onze trainers zijn bovendien verbonden aan School of Self Defence en zijn gespecialiseerd in weerbaarheidstrainingen. Iets wat je zeker terugziet in de sessies!

 

Personal Training Stadshagen

Maak een afspraak

Ben jij toe aan een nieuwe versie van jezelf? Ga dan aan de slag met jouw personal trainer van School of Vitality. Neem contact met ons op voor een intakegesprek, dan vertellen we je meer.

Personal training staat voor werken aan:

  • Conditie
  • Kracht
  • Afvallen
  • Vitaliteit
  • Geluk

INTERESSE of meer informatie?
Neem dan CONTACT met ons op.

Back To Top
×Close search
Zoeken