skip to Main Content
Menu

Online Personal Training

Met School of Vitality werk je resultaatgericht aan jouw persoonlijke sportdoelen.

Met Online Personal coaching word je door mij als online personal coach begeleid naar jouw doelstelling. Of dit nu afvallen, strakker figuur, aankomen, spiermassa- of kracht opbouwen of een conditionele doelstelling is, ik als jouw online personal coach kan jouw daar bij helpen. Het traject start met een online intake formulier. In het online intake formulier staan veel persoonlijke vragen zodat ik een goed beeld heb van wie jij bent. Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om. Deze gegevens zullen niet openbaar of aan derden worden getoond. Daarmee is online personal training dé trainingsvorm waarmee je het snelst resultaat boekt.

Persoonlijk trainingsschema

Op basis van wat je wilt bereiken, stellen we een trainingsschema op met op maat gemaakte trainingen. We zorgen voor afwisselende, uitdagende trainingen. Zodat trainen niet alleen effectief maar zeker ook leuk is.

Online Personal Coaching is voor mensen die graag begeleiding willen met het behalen van doelen, maar niet de tijd, het geld of de behoefte hebben aan fysieke personal coaching. Wanneer je besluit om voor Online Personal Coaching te kiezen, ontvang je een intake formulier met vragen over je doelen, je leef-, voeding- en trainingsgewoontes en meer.

 

Personal Training Stadshagen

Maak een afspraak

Ben jij toe aan een nieuwe versie van jezelf? Ga dan aan de slag met jouw online personal trainer van School of Vitality.

Personal training staat voor werken aan:

  • Conditie
  • Kracht
  • Afvallen
  • Vitaliteit
  • Geluk

INTERESSE of meer informatie?
Neem dan CONTACT met ons op.

Back To Top
×Close search
Zoeken