skip to Main Content
Menu

Kickboksen

Kickboksen in Stadshagen en Westenholte voor de recreatieve of fanatieke sporter. Veiligheid, discipline, respect en sportiviteit staan bij ons hoog in het vaandel. Ons doel is iedereen op hun eigen manier, in een ongedwongen sfeer zijn/haar sport te laten beoefenen.

Groepen

• Beginners / Recreanten
• Gevorderden
Kom snel een keer mee doen en meld je aan voor een gratis proefles

 

 

 

Wat houdt kickboksen in

Bij het kickboksen worden stoot- en traptechnieken gecombineerd met elleboog, knie en clinch technieken. Kickboksen is in tegenstelling tot wat veel mensen denken geen agressieve sport. Discipline en respect staan centraal
en agressie wordt tijdens de lessen niet getolereerd. Het kickboksen is op ditmoment een van de bekendste verdedigingssporten. De veelzijdigheid vanhet kickboksen maakt het tot een van de efficiëntere vechtsporten terwijl hetwedstrijdelement een breed publiek aanspreekt.

Naast kickbokstraining krijg je ook bokszaktraining

Bokszaktraining is een training waarbij gebruik wordt gemaakt van de bokszak. Op deze bokszakken worden verschillende boks en traptechnieken aangeleerd en geoefend. Met deze training kan je je helemaal uitleven! Je hebt de mogelijkheid om lekker voluit te trappen en stoten zonder dat jeiemand of je zelf letsel aanbrengt. Alle negatieve energie kan je een uur langontladen op de bokszak.

Kickboksen is werken aan

  • Snelheid
  • Conditie
  • Controle
  • Kracht

INTERESSE of meer informatie?
Neem dan CONTACT met ons op.

Back To Top
×Close search
Zoeken