skip to Main Content
Menu

Team

Op een speelse, eenvoudige en verantwoorde manier leren ze omgaan met de gevaren van de huidige maatschappij zoals; vreemden, pesten op school, zelfverdediging, omgaan met brand, water en verkeer. Ook leren ze over het belang van sporten, gezond eten, samenwerken, leidinggeven, goede en slechte geheimen en doen ze geheugenspelletjes.

Irma Handstede

Irma Handstede

Irma Handstede is naast voorzitter van Stichting School of Self Defence ook gecertificeerd KikforKids trainer. De interesse in een gezond voedingspatroon voor kinderen is ontstaan doordat Irma in haar omgeving steeds meer kinderen met overgewicht zag en ouders die niet wisten hoe dit aan te pakken.

Irma wil op een leuke en motiverende manier kinderen en ouders bewust maken van een gezond voedings- en bewegingspatroon.

Chantal Kolk

Chantal Kolk

Chantal 30 jaar oud, moeder en karateka; zelf ben ik in mijn 9e levensjaar begonnen met het beoefenen van karate. Dit om als (verlegen, terughoudend) meisje weerbaarder te worden en mijzelf te kunnen verdedigen waar nodig.
Ik heb getraind onder grootmeester Sensei Ishikawa en diverse wedstrijdtrainingen gevolgd onder Mossel. Daarnaast heb ik diverse gasttrainingen gevolgd van Lodewijks, grootmeester in Aikido. Op dit moment volg ik een korte studie Sociale psychologie.

Waarom ik als trainer bij School of Self Defence?
Graag breng ik technieken en handvaten over die mijzelf hebben geholpen in mijn weg van kleine meid naar volwassen vrouw. Waarin Normen,waarden en discipline erg belangrijk zijn

Annemarie van der Grift

Ik ben Annemarie van der Grift.
Geboren in 1976  en moeder van 3 kinderen; een dochter en  2 zonen.
Omdat ik geconfronteerd werd met pestgedrag/fysiek geweld bij mijn kinderen, ben ik op zoek gegaan naar iets waardoor zij weerbaar zouden worden. Ik kwam in aanraking met de School of Selfdefence en besloot om mijn dochter en oudste zoon op te geven voor KSD. Het concept sprak mij direct aan en omdat ik zelf een vecht- en verdedigingssport achtergrond heb, wilde ik al gauw zelf les gaan geven.

Vanaf mijn 16de  tot aan mijn 30ste (toen raakte ik zwanger van mijn dochter) heb ik intensief karate (Wado Ryu) beoefend. Naast de reguliere trainingen heb ik  aan wedstrijden gedaan en heb ik de zwarte band (1ste dan) mogen behalen. Verder heb ik een korte periode les gegeven in karate voor volwassene.  Naast karate heb ik ook andere (vecht)sporten gedaan waaronder kickboksen, tai jitsu, taekwondo, fitness en taebo. Met de komst van de kinderen is de karatetraining geleidelijk aan minder geworden en ben ik uiteindelijk gestopt.

Ik heb 10 jaar als portier in de horeca-beveiliging gewerkt. Hierbij heb ik veel ervaring opgedaan in hoe te reageren op zowel verbale- als fysieke agressiviteit.

Tegenwoordig train ik bij School of Self Defence; DNA fight science en bokszaktraining. Soms een kickboksles.
Dit doe ik om fit te blijven en om mijzelf te blijven ontwikkelen!

Raoel Dennen

Raoel Dennen 37 jaar en geboren in Suriname. Op mijn 16e ben ik begonnen met kickboksen. Vanaf mijn 18e ben ik actief wedstrijden gaan doen en heb gevochten tot in de A klasse, In de 2002 ben ik Nederland en Europees kampioen geworden en 3e tijdens de wereld kampioenschappen. In totaal heb ik zo’n 60 wedstrijden gevochten.

Tot snel.

Lisa Koops

Tigers instructeur

Pascal Speek

Pascal Speek

Ik ben Pascal Speek en beoefen al meer dan 25 jaar Martial Arts zoals Karate, Pencak Silat, Kickboksen en Pangamot. De laatste jaren train ik voornamelijk DNA fight science. DNA figh science is een zelfverdedigingssyteem ontwikkeld om jezelf zo goed mogelijk te leren beschermen tegen geweld en agressie.

Ik ben eigenaar van School of Self Defence

Ruim 4 jaar heb ik in en om Zwolle als portier gewerkt. Hierbij ik veel ervaring opgedaan hoe te reageren op agressiviteit.

Een doel van mij is om jou fysiek en mentaal sterker te maken.

Back To Top
×Close search
Zoeken